Akcia - Úpravne vody !!!

Aktuálne u nás prebieha akcia na úpravne vody pre rodinné domy a menšie prevádzky. Úpravňa vody predstavuje súčasné a progresívne riešenie úpravy pitných vôd, odstránenie vodného kameňa a ostatných nežiadúcich zložiek vo vode. 

viac

Akcia - Plastové nádrže !!!

Ponuka výroby plastových nádrží pre rôzne oblasti využitia. Široka paleta materiálov (PP, PE, PVC, ...). Rôzne prevedenia (valcové, hranaté, dvojplášťové). Atypické výrobku z plastu (absorbéry, chemické reaktory, prípravné jednotky roztokov ...).
viac

Zaujímavé realizácie

Z dôvodu zabezpečenia všetých technických požiadaviek našich zákazníkov realizujeme výrobu špecifických výrobkov, nadrozmerné prepravy, využitie špeciálnej techniky a najmodernejšie technologické postupy.
viac

elres nitra s.r.o. - služby

Spoločnosť ELRES Nitra s.r.o. má dlhoročnú prax v projektovaní a realizácii rôznorodných systémov pre priemyselné technológie vrátane elektroinštalácií a automatizácie, vodohospodárskych technológií ako sú kompletné úpravne vody a čistenie vôd. Dodávame alebo na mieru vyrábame potrebné komponenty, okrem iného plastové nádrže a zásobníky, rozvody, čerpadlá, filre, chemické prípravky, riadiace a meracie systémy. V každej oblasti poskytujeme aj iné súvisiace služby ako projektovanie, revízie, montáže.

V rámci priemyselných technológií sme sa podieľali na projektoch pre veľkých klientov na Slovensku. Máme skúsenosti s návrhom a realizáciou systémov a prvkov ako sú výrobné linky, modulárne a mobilné technológie, chemické reaktory, neutralizačné stanice, prípravné jednotky a rôzne dávkovacie zostavy a dávkovače na roztoky či sypké materiály.

Realizujeme rôzne systémy pre vodohospodárske technológie: čistenie a zmäkčovanie vody, dezinfekciu a filtráciu, odstránenie dusičnanov z vody alebo iných nežiadúcich látok. Dodávame a montujeme kvalitné zmäkčovače vody, plastové nádrže, dávkovacie čerpadlá pre chemické reagenty, všetky typy čerpadiel, lapače tukov, prvky merania a regulácie, absorbéry, filtre, ÚV lampy a iné prvky systémov na úpravu vody.

ELRES Nitra s.r.o. má silný tím špičkových revíznych technikov, skúsených projektantov, bezpečnostných technikov, programátorov PLC (riadiacich systémov), šikovných montážnych pracovníkov ako aj zákazkovú výrobu rozvádzačov a iných prvkov. Robíme tiež revízie, klientom poskytujeme školenia PLC, konzultácie a poradenskú činnosť v oblasti priemyselných technológií, úpravy vôd, elektroinštalácií.